Atgal į Atgal į

Utenos rajono globėjai kartu su globotiniais kūrė ,,ADVENTO PASAKĄ“

Adventas –rimties ir susikaupimo, o kartu ir džiugaus laukimo metas. Kai metų laikas persirita į paskutinį mėnesį, visur pasklinda magiška švenčių laukimo dvasia. Ypač šiais metais, kai esame suvaržyti pandemijos, daugiau laiko praleidžiame namuose, dar labiau norisi kurti tikrą Kalėdų dvasią. Jau tradicija tapo kasmet organizuoti advento vakarą. Šiais metais kvietėme Utenos rajono globėjus (rūpintojus), įtėvius, globotinius bei Utenos šeimos ir vaiko gerovės centro bendruomenę į nuotoliniu būdu vykdomą kūrybinę veiklą, dalinantis šventinėmis ir kūrybinėmis idėjomis ,,Iš širdies į širdį‘‘, kuriant ,,Advento pasaką‘‘.

Labai džiaugiamės, kad globotiniai su globėjais dalinosi džiugia laukimo nuotaika, kurdami pasaką, pajautė tikrąją adventinio laikotarpio prasmę. Linkime būti kūrybingiems ir sveikiems.

Išsamesnę informaciją teikia Utenos šeimos ir vaiko gerovės centro Globos centro GIMK specialistės: Daiva Beikuvienė, tel. 8 615 59171, Grita Bernotienė, tel. 8 616 32785 ir Rūta Rušėnaitė, tel. 8 693 01641, arba el. p. globos.koordinatoriai@gmail.com