Atgal į Atgal į

Kalėdų Senelis aplankė visus Utenos rajono globėjus ir globojamus vaikus!

Visiems vaikams smagu gauti kalėdinių dovanų, o dar smagiau jas gauti ir linkėjimus išgirsti iš paties Kalėdų Senelio. Utenos šeimos ir vaiko gerovės centro Globos centras gruodžio 14 ir 15 dienomis suteikė išskirtinę progą – globotiniams savo namuose sulaukti visų vaikų pamilto ir nuotaikingo Kalėdų Senelio.

Siaučiant virusui ir saugojant globotinių bei globėjų sveikatą, Kalėdų Senelis, pabelsdamas į kiekvienų globėjų (rūpintojų), šeimynų langus, krepšelyje prie durų paliko dovanėles, globėjams – Kalėdinius sveikinimus ir palinkėjo laimingų metų. Džiaugiamės Utenos rajono globėjų šeimomis, kurios atvėrė savo namų duris vaikams, dalindamiesi šiluma ir meile. 

Dėkojame VO „Gelbėkit vaikus“ ir pavieniams asmenims, padėjusiems įgyvendinti kartais ir neįmanomus dalykus. Dabar kiekviena diena pilna naujų iššūkių ir atradimų.
Jeigu Jūs galite ir norite tapti globėju (rūpintoju) ar įsivaikinti, kreipkitės į Utenos šeimos ir vaiko gerovės centrą, adresu: Vaižganto g. 50-1, Utena. Informacija, karantino metu, teikiama telefonu arba elektroniniu paštu (GIMK specialistės): Daiva Beikuvienė, tel. 8 615 59171, Grita Bernotienė, tel. 8 616 32785 ir Rūta Rušėnaitė, tel. 8 693 01641, arba el. p. globos.koordinatoriai@gmail.com.