Atgal į Atgal į

Tik mylintis žmogus gali suprasti tikrąją pasaulio vertę

2023 02 06 VšĮ Alytaus šeimos pagalbos centras tęsdamas globos viešinimo veiklą į savo partnerių, Mikalavo kaimo bendruomenės "Šilaičiai" patalpas sukvietė aplinkinių kaimų bendruomenes ir jau esančius savo globėjus į gražią bei jaukią popietę - edukaciją 😍 „Tik mylintis žmogus gali suprasti tikrąją pasaulio vertę“. 💖💞💖
Popietė buvo skirta artėjančios šv. Valentino dienos progai, todėl jos metu daug kalbėjome apie meilę, apie globą, apie globėjo pašaukimo svarbą. 💞 Meilė verčia žemę suktis, ji - likimo dovana... Meilė turi daugybę formų, ji paliečia kiekvieną skirtingai, todėl šis jausmas apdainuojamas dainose, aprašomas eilėraščiuose, pasakose, apie jį kuriami romanai ir kino filmai... 💖🤩💖
Tad ir popietės dalyviai, susirinkę pasibūti kartu, prie meilės temos prisilietė skirtingais būdais. Apkabindami vaikus, klausydamiesi VšĮ Alytaus šeimos pagalbos centro direktorės Irenos Arbutavičienės, Alytaus rajono savivaldybės mero Algirdo Vrubliausko ir globėjos bei globos koordinatorės Elytės Babravičiūtės minčių apie meilę ir globą, apie tai kaip meilė keičia mus ir mūsų gyvenimus, kai jai atveriame savo širdis. Klausydamiesi tautodailininkės, keramikės, globos centro ambasadorės Rasos Gegužienės deklamuojamų eilėraščių bei dalyvaudami jos keramikos edukacijoje "Pasigamink širdelę", ne tik klausydamiesi, bet ir kartu dainuodami su Alytaus rajono kultūros centro Pivašiūnų amatų centro meno vadovu Vytautu Franckevičiumi bei vaišindamiesi Mikalavo kaimo bendruomenės "Šilaičiai" moterų keptomis bandomis bei smagiai bendraudami tarpusavyje prie arbatos puodelio.
Na, o vaikai smagiai laiką leido ne tik keramikos edukacijoje, bet ir savanorėms bei globos centro darbuotojoms padedant "puošėsi" piešiniais ant veidukų, klijavosi taturuotes ir smagiai šoko.

Jeigu ir Jus palietė mintis "Globa - dovana", sušildykite ją savo širdyje, prisijaukinkite savo mintyse ir klauskite, kalbėkite su mumis.
Užeikite, skambinkite, rašykite...
VšĮ Alytaus šeimos pagalbos centras: Pulko g. 21, Alytus.
El. paštas: alytaus.centras@gmail.com
Tel. Nr.: +370 612 75236
Už popietės video sakome didelį AČIŪ Danielius Jakubavičius

https://www.facebook.com/Danielius.net/videos/2210250222510573