Atgal į Atgal į

Tarptautinė vaikų gynimo diena Pasvalyje

2022-05-27 Globos centras ir Darbui su šeimomis ir padalinys, paslaugų gavėjams organizavo „Vaikų ir šeimų šventę 2022“ artėjančios Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga, kuri tradiciškai vyko Pasvalio miesto kempinge.

Šventė prasidėjo sveikinimo kalbomis, o po to vaikai su linksmomis animatorėmis: pirate ir fėja šoko iniciatyvos, Matau tave, šokį „ Dinamitas“. Visus šventės dalyvius: vaikus, tėvus, globėjus (rūpintojus), svečius, įstaigų besirūpinančių vaikais atstovus, jungė bendras šokis-žaidimas „Gyvatėlė“. O tada visi aktyvai mėgavosi ir dalyvavo: „Grožio saloje“, „Tėvų saloje“, „Drugelio marginimo“ zonoje, apsilankė bunkeryje ir šaltinio platybėse, „Gaisrininkų saloje“ bei dalyvavo estafetėse! Šventę vainikavo vaikų pamėgti batutai! Uh, kiek gerų emocijų ir vaikiško juoko! Smagus buvo laikas kartu prie kavos, užkandžių ir ledų!

Centro direktorė Rasa Beinorienė šventės atidarymo metu linkėjo vaikams neužmirštamų akimirkų šią vasarą. Taip pat dėkojame už šiltus sveikinimus šventės svečiams: Pasvalio rajono savivaldybės merui Gintautui Gegužinskui, Šv. Jono Krikštytojo parapijos vikarui Dainiui Kauniečiui, Socialinės paramos ir sveikatos skyriaus vedėjai Ramutei Ožalinskienei, VVTAĮT Pasvalio skyriaus patarėjai Astrai Kanišauskienei.

Ypatingai dėkojame šventės mecenatei iš Norvegijos Wenche Bjorkeng, UAB „Indritus“ UAB „Ustukių malūnas“, Kostei-Daliui Kontaučiūnui, Pasvalio Krašto muziejui ir nuoširdus ačiū visiems visiems prisidėjusiems prie šventės rengimo ir organizavimo!